Als familiebedrijf actief sinds 1889 heeft Braet een jarenlange expertise opgebouwd in de nieuwbouw en renovatie van gebouwen voor zowel bedrijven en overheden als voor private bouwheren. We stellen onze kennis graag ter beschikking van uw bouwproject.

Van de kust over gans West- en Oost-Vlaanderen, van meergezinswoningen en appartementsgebouwen tot woonzorgcentra, musea, schoolgebouwen, kantoorgebouwen, sportinfrastructuur en handelsruimtes. Braet kan heel wat uiteenlopende projecten aan. We combineren onze ervaring en ons vakmanschap met een transparante communicatie voor een duurzaam eindresultaat.

Braet staat voor een professionele en transparante aanpak, met oog voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Van ruwbouw tot afwerking

Bouwbedrijf Braet biedt u een totaaloplossing voor uw bouwproject, van ruwbouw tot afwerking. Een team van gekwalificeerde en gedreven medewerkers, aangevuld met een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners, gaat voor u aan de slag. Betrokken, oplossingsgericht en met oog voor timing en budget.

We begeleiden u doorheen elke fase van het bouwproject van A tot Z en ontzorgen u van ruwbouw tot afwerking. Als hoofdaannemer nemen we de leiding en verantwoordelijkheid en staan we in voor de communicatie met alle betrokken partijen: architect, studiebureau, onderaannemers, bouwheer… We werken samen met een vast team van onderaannemers, specialisten in hun vak, die we strikt aansturen en opvolgen om uw project tot een goed einde te brengen.

Totaalaannemer voor ondernemingen en industrie

Dankzij een uitgebreide expertise en ervaring als hoofdaannemer voor bedrijven kan ons team erg uiteenlopende projecten aan. Op Braet kunt u vertrouwen voor het structureel onderhoud van uw bedrijfsgebouwen tot de realisatie van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Kantoren, industriegebouwen, bedrijfsloodsen, showrooms… Braet is uw gespecialiseerde hoofdaannemer voor uw totaalproject, van ruwbouw tot afwerking.

Het Braet stappenplan

1 Kennismakingsgesprek

We luisteren naar uw wensen en kijken samen hoe we met Braet een antwoord kunnen bieden op uw vraag.

2 Aanstellen van een erkend studie- of architectenbureau

3 Duidelijke offerte op basis van de plannen, het lastenboek en de meetstaat

4 Opmaken van de planning

5 Uitvoering

6 (Voorlopige) oplevering

7 Nazorg

ISO-9001 & VCA**-gecertificeerd

1j8a0221

Als bedrijf stellen we hoge eisen aan onze dienstverlening en het werk dat we opleveren. Daarnaast investeren we onophoudelijk in het welzijn en de veiligheid van alle betrokken partijen.

Samen werk maken van uw project?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek