• nieuws
  • /
  • Eerste steenlegging politiekan...

Wij zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat we de eer hebben om het nieuwe politiegebouw op de Diksmuidse Heirweg te ontwikkelen! 🚓

Burgemeester Annick Vermeulen deelt haar enthousiasme: “Met de verouderde locatie in de Berkenhagestraat achter ons, kijken we uit naar de realisatie van het moderne politiegebouw op de Diksmuidse Heirweg. Deze locatie, verbonden met het provinciaal opleidingscentrum voor veiligheidsdiensten, biedt niet alleen meer ruimte maar voldoet ook aan de hoogste normen voor politie-infrastructuur. Bereikbaarheid is een sleutelwoord, en duurzame energieoplossingen maken dit project nog waardevoller.”

De verhuis van de wijkpolitie Zedelgem naar het nieuwe gebouw staat gepland voor het najaar van 2024, met een bouwperiode van 240 werkdagen.

Duurzaamheid is een prioriteit: zonnepanelen op het dak en een BEO-veld voor grondwarmterecuperatie maken het politiegebouw onafhankelijk van fossiele brandstoffen. Energiemonitoring wordt geïntegreerd in het gebouwbeheersysteem, waardoor het een lichtend voorbeeld wordt van moderne en milieubewuste architectuur.

Succes Emeric Ryckaert en Seppe Vandaele met dit mooi project! 💪🏻

Delen

Op zoek naar de job van je leven?

Stop met scrollen